خانه
24.6K

اطلاعاتی کامل از کشور ترکیه

  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    رستوران:

    البته در رستوران‌هاي گوناگون به انواع ديگري ازغذاهاي بومي اين كشور نيز برمي‌خوريد. غذاهايي مثل انواع كوفته، دلمه يا پلو و خورش‌هاي مختلف. براي علاقمندان به بادمجان نيز غذاهاي اين كشور جذابيت خاص خود را دارد چراكه اين سبزي خوش آب و رنگ جايگاه خاصي در آشپزي تركيه دارد. جدا از دلمه‌هايي كه با بادمجان درست مي‌شود تركها در پختن انواع غذاها با بادمجان مهارت ويژه‌اي دارند. يكي ازمطبوع‌ترين اين غذاها بادمجاني است كه از طول نصف‌شده و با مخلوط گوشت پرشده‌است و معمولا با برنج سفيد سرو مي‌شود. سبزيجات پخته‌شده با روغن زيتون همچنين ماست نيز از عمده خوراكيها در اين كشور است.
    اگر به تركيه سفر كرديد حتما «بورک» را نيز امتحان كنيد. «بورك» نوعي نان مخصوص است كه پخت آن نيازمند مهارت و حوصله فراوان است. در اين نوع نان از ورقه‌هائي خميري استفاده مي‌شود كه لابلاي آن را با پنير، گوشت يا سبزيجات پرمي‌كنند. اين نوع نان كه البته به عنوان يك غذا به صورت خانگي نيز تهيه مي‌شود معمولا در نوعي رستوران ويژه آن سرو مي‌شود.
    در شهرهاي تركيه بخصوص شهرهاي ساحلي خوردن ماهي كبابي را فراموش نكنيد كه از معروفترين انواع ماهي‌هايي كه به صورت كبابي آماده مي‌شوند «هامسي» است.
    از ديگر خوراكي‌هاي مطبوعي كه مي‌توانيد در اين كشور امتحان كنيد انواع دسرها همچون فرنييا پودينگ شير، باقلوا و انواع شريني‌هايي است كه پس از غذا سرو مي‌شوند. «ساحلپ» نيز نوشيدني داغ است که از شير و پودر ساحلپ درست شده و روي آن دارچين مي پاشند. اين نوشيدني تقريبا در تمامي رستوران‌ها وجود دارد و علاوه بر طعم خوب براي گلو درد و سرماخوردگي نيز بسيار مفيد است. انواع سوپ يا «شوربا» نيز همراه غذا سرو مي‌شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان