خانه
24.8K

اطلاعاتی کامل از کشور ترکیه

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    آشپزی:

    آشپزهای ترکیه با نمایش یکهزار و ‪ ۲۸‬نوع غذا رکورد جهانی جدیدی دراین زمینه به دست آوردند
     این افراد که متنوع ترین سفره جهان را در قوش آداسی به نمایش گذاشتند ، در کتاب رکوردهای گینس جای گرفتند.
    در این سفره،‪۴۰‬نوع سوپ، ‪۴۵۰‬نوع غذای گرم،  ۲۰۰‬نوع شیرینی، ‪ ۳۳۸‬نوع سالاد و انواع دیگر غذاها به نمایش درآمد
    این سفره که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت، از سوی هیات گینس نیز تایید گردید.
    آشپزی در ترکیه به طور عمده میراث آشپزی عثمانی همراه با ترکیبی از آشپزی آسیای میانه، خاورمیانه و بالکان است. آشپزی ترکیه نیز بر آشپزی این مناطق ، مناطق همجوار و حتی آشپزی اروپای غربی تاثیرگذار بوده است.
    عثمانی ها رسوم آشپزی مناطق تحت سلطه خود در خاورمیانه را با عناصر محلی آسیای میانه درآمیختند و در واقع آشپزی سرشار از سلیقه و فن بوجود آوردند . از همین جهت مناطق مختلف تحط تسلط امپراطوری عثمانی گلچینی از غذاهای دوران عثمانی را در آشپزی امروزی خود دارند.
    غذاهای مخصوص و مرسوم در مناطق مختلف ترکیه متفاوت است، در شمال این کشور و حاشیه دریای سیاه، آشپزی بیشتر شامل ماهی و غلات است. درجنوب (آدانا و غازی عینتاب و اورفا) نیز کباب و شیرینیهایی مانند باقلوا و کادایف تولید می شوند که بسیار مشهورند.
    ویژگی آشپزی مناطق غربی ترکیه، جایی که درختان زیتون به وفور یافت می شود ، استفاده فراوان از روغن زیتون است. آشپزی مردمان سواحل اژه، مدیترانه و مرمره متاثر از آشپزی مدیترانه است و سرشار از سبزی و ماهی است. مناطق مرکزی آناطولی نیز با شیرینی کشکک، مانتی و گوزلمه در آشپزی معروف هستند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان