خانه
24.6K

اطلاعاتی کامل از کشور ترکیه

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    آشپزی ترکیه:
    آشپزی ترکیه به طور عمده میراث آشپزی عثمانی همراه با ترکیبی از آشپزی آسیای میانه ، خاورمیانه و بالکان است. آشپزی ترکیه نیز بر آشپزی این مناطق و مناطق همجوار و حتی آشپزی اروپای غربی تاثیرگذار بوده است. عثمانی ها رسوم و آشپزی مناطق تحت سلطه خود در خاورمیانه را با عناصر محلی آسیای میانه درآمیختند. و در واقع آشپزی سرشار از سلیقه و فن بوجود آوردند. از همین جهت مناطق مختلف تحط تسلط امپراطوری عثمانی گلچینی از غذاهای دوران عثمانی را در آشپزی امروزی خود دارند. غذاهای مخصوص و مرسوم در منطقه از ترکیه متفاوت است، در آشپزی شمال ترکیه،حاشیه دریای سیاه، بیشتر شامل ماهی و غلات است، جنوب ترکیه (آدانا و غازی انتپ و اورفا)، به دلیل کباب ، مزه و غذاها و شیرینیهایی مانند باقلوا و کادایف که با خمیر درست می شوند مشهور است. ویژگی آشپزی مناطق غربی ترکیه ، جایی که درختان زیتون به وفور یافت می شود، استفاده فراوان از روغن زیتون است.آشپزی مردمان سواحل اژه، مدیترانه و مرمره متاثر از آشپزی مدیترانه ای است و سرشار از سبزی و ماهی میباشد مناطق مرکزی آناطولی نیز با شیرینی کشکک ،مانتی و گوزلمه در آشپزی معروفند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان