خانه
1.23M

خلاقیت در تزیین غذا

  • ۲۰:۳۱   ۱۳۹۴/۷/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    این خامه منظور چه نوع خامه ایه روناک جان
    زیباکده

    عزیزم ، هم میتونی از خامه استفاده کنی و هم از کف شیر

    کف شیر به خاطر کالری کمتری که داره رو من ترجیح میدم

    خامه رو باید با هم زن بزنی و بعد استفاده کنی 

    برای تهیه کف شیر هم به کف ساز شیر احتیاج داریم که خوب اون رو هم نداریم، پس شیر رو بریزید داخل شیر جوش یا یک قابلمه کوچیک و بگذارید روی شعله تا به نقطه جوش برسه نیازی نیست بجوشه.شعله رو خاموش کنید و یک هم زن بردارید و سریع  شیر رو هم بزنید، انقدر هم بزنید تا دو برابر حجم شیر کف روی شیر ایجاد بشه.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان