۲۳:۵۶ ۱۳۹۲/۴/۹

قبل از هر چیز بهتره یه سری نکات پایه در مورد درست کردن ژله و دسر رو تذکر بدم که البته خیلی هاش رو خودتون از منم بهتر بلدین و این فقط جنبه یاد آوری داره
طرز تهیه ی ژله ساده
1.توسط پودر ژله های آماده:
1 بسته پودر ژله آماده (که در بسته های 100 گرمی و با طعم های مختلف هست) را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کرده پس از اینکه خوب حل شد 1 لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم در قالب ریخته و در یخچال میگذاریم.
نکته 1: پسندیده ترست که بجای مجموع 2 لیوان آب از 1.5 لیوان آب برای بسته های آماده استفاده کنید که باز ترجیحا 1 لیوان آب جوش باشد و نصف لیوان آب سرد، یا 3/4 لیوان آب جوش 3/4 لیوان آب سرد.
نکته 2: از همه جنس قالب اعم از پیرکس،شیشه ای،پلاستیکی،فلزی،سیلیکونی،تفلون و ... می توانید استفاده کنید.
نکته 3: قالبتان را قبل از ریختن ژله در آن آبگردانی کرده و در فریزر بگذارید،اینطوری راحت تر ژله از آن جدا خواهد شد،ممکن است در بعضی مواقع از مقدار خیلی کم روغن برای چرب کردن استفاده شود تا ژله راحت برگردد! یا از سلفون استفاده شود!
نکته 4: بهتر است بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش برای اینکه ژله شفاف تری داشته باشیم ظرف را روی بخار آب گذاشته تا تمام ذرات ژله حل شده و شفاف شود یا ظرف را در مایکرو گذاشته و پس از بیرون آوردن هم بزنیم تا شفاف شود.(این موضوع برای تمام محلول های ژلاتینه پیشنهاد میشود).