۰۰:۵۸ ۱۳۹۲/۴/۱۰
اما روش من :
من همیشه از نشاسته ذرت استفاده میکنم که مثل برف سفیده .(.نه آرد ذرت که زرد رنگه و مثل آرد نخودچی می مونه)
من توی یه ظرف کوچیک نشاسته ذرت و کمی شیر رو مخلوط میکنم ..آرد رو در ظرف دیگه ای الک میکنم و بهش آروم شیر اضافه میکنم تا گلوله نشه ..
شکر و تخم مرغ رو هم اول میزنم
همه مواد رو با هم مخلوط میکنم و با ملاقه توی دو تا قابلمه تقسیمش میکنم .توی یکی از قابلمه ها 3 قاشق پودر کاکائو رو الک میکنم و هر دو قابلمه رو روی حرارت میذارم
تا مثل فرنی غلیظ بشه ..یه چیزی در حد پودینگهای آماده یا دسر کاسترد ...بعد از خاموش کردن گاز به اونی که سفیده وانیل اضافه میکنم و کره رو تقسیم بر دو کرده به هر کدوم نصف میزان کره دستور رو اضافه میکنم
من برای پایین آوردن کالری دسر از خامه استفاده نمیکنم و بهتون قول میدم هیچ تغییر شگرفی در مزه اش ایجاد نمیشه
کف ظرف بیسکویت پتی بور میچینم و روش یه لایه کرم سفید میریزم ..بعد یه لایه موز حلقه شده میریزم و روش کرم قهوه ای ..باز بیسکویت و کرم سفید و در آخر هم موز و کرم قهوه ای
اینکه روی دسر با پودر پسته و پودر نارگیل رنگین تزیین بشه تو دستور اصلی نیست و من اینطوری درست میکنم ..