خانه
160K

پان اسپانیا

  • ۰۲:۴۱   ۱۳۹۲/۴/۱۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست

    ریتا ا : 
    سلام
    صبا جان برای دسر پان نباید بیسکوییت پودر بشه فکر کنم اشکال کارت همینجا بوده عزیزم
    یه ردیف بیسکوییت ته ظرف میچینیم تا ظرف و گوشه کناراش پر بشه برای گوشه ها میشه بیسکوییت و نصف کرد ولی پودر نمیکنیم و به علاوه فکر کنم بیسکوییت زیاد هم ریختی چون اصلا جدا نمیمونه و کرم جذب بیسکوییت میشه و یه بیسکوییت نرم میده
    ریختن کرم هم خیلی نیاز به قاشق نداره همین که کرم روی بیسکوییت و بپوشونه کافیه

    سلام ریتا جون
    راستش الان که دستورش رو 2 باره مرور میکنم ، شما و الهه جون هیچ جا اسمی از پودر بیسکوییت نبردین!!
    نمیدونم رو چه حسابی بیسکوییتها رو پودر کردم!!
    عزیزم همین جا اعتراف میکنم که جوگیر شدم و کلی پودر بیسکوییت ریختم!!!
    اما خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشمزست...هوممم
    مرسی از آموزش خوبتون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان