۰۹:۵۰ ۱۳۹۲/۴/۱۰
موادلازم :
برای خورده شیشه نسکافه:
نسکافه :دو قاشق غذا خوری سر خالی
شکر :هشت قاشق غذا خوری سر پر
پودر ژلاتین :12 گرم (حدودا 5/1 قاشق غذا خوری سر پر )
آب جوش :5/1 لیوان(یک لیوان ونیم )
برای خورده شیشه شیر نسکافه:
کافی میکس :دوبسته (هر بسته 18 گرم بود )
شکر :4 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین :12 گرم (حدودا 5/1 قاشق غذا خوری سر پر)
آب جوش :5/1 لیوان(یک لیوان ونیم )
برای دسر پایه :
شیر :سه لیوان
شکر :4/3لیوان
خامه :100 گرم
وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی
پودر ژلاتین : ۲۵گرم(۳ قاشق غذا خوری سر پر )