۰۹:۵۹ ۱۳۹۲/۴/۱۱
پیمانه به گرم (گنجایش مواد در یک پیمانه 250 میلی لیتری استاندارد)(منبع مجله هنر آشپزی )
80 تا 90 گرم = بادام پرک - پودر نارگیل
100 گرم = پودر کاکائو - گردوی خرد شده
110 گرم = فندق خرد شده یا پودر شده - بادام زمینی (پسته شامی)
125 گرم = بادام خرد شده یا پودر شده - نشاسته گل
150 گرم = آرد - آرد ذرت - نشاسته ذرت - شکلات رنده شده - شکلات گرانول - کشمش سیاه درشت - پودر سوخاری - پودر نان خشک
160 گرم = پودر قند (پودر شکر) - کشمش سبز
170 گرم = خلال پوست مرکبات - کشمش بی دانه پلویی
210 تا 220 گرم = میوه شکری - رنده کدو یا هویج (کمی فشرده) - روغن مایع
230 گرم = شکر - شکر قهوه ای (بسته به اندازه دانه ها و رطوت جذب شده امکان دارد تا 20 گرم تفاوت وزن داشته باشد، بهتر است از ترازو استفاده شود) روغن جامد - خامه پاستوریزه
250 گرم = کره نرم شده در دمای محیط - ماسکارپونه - پنیر خامه ای - پنیر فتا (صبحانه) - آب میوه جات - کمپوت میوه جات با آب - ماست ساده - شیر - سس مایونز - پوره میوه جات و سبزیجات تازه یا پخته
330 گرم = شکلات صبحانه (بدون حباب و فضای خالی)
350 تا 360 گرم = عسل - مربا - مارمالاد - شربت غلیظ قند - گلوگز مایع -