خانه
124K

دورچین های غذا

  • ۰۷:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اون روشی که شما میگین رو هم من درست کردم ..اما این فوری و فوتی هست ....
    یه مدل دیگه هم میشه درست کرد ترشی کلم قرمز رو

    کلم رو خلالی خورد می کنیم و ری یه سینی میریزیم و روش رو نمک میپاشیم ... میذاریم یه ساعتی بمونه ...تو نمک هم دست و دلباز باید عمل کرد ... بعد میشوریمش و میذاریم آبش بره و تو شیشه میریزیم و سرکه میزنیم بهش ... نمک این مدل برای اینه که ترد بشه ..اما وقتی بپزیش نرمه و به نظرم با بقیه اجزاء سالاد همخونی داره


    در مورد روشی که مامانم گفت باید کم کم درست کرد تا کیفیتش رو از دست نده

    از همه مهمتر باید کلم رو خیلی تنگ آب پخت چون اگه شلنگ آب رو باز کنین کلم بعد از سرکه ریختن بد رنگ و کم رنگ میشه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان