۰۹:۵۶ ۱۳۹۲/۴/۱۵
این مدل سیب زمینی دورچین همیشه گی جوجه کباب منه و هر کی هم خورده دوستش داشته ...
سیب زمینی رو ورقه ورقه میکنم و بعد با قالب های شیرینی کوچیک قالب مینم ..سیب زمینی های قالب زده رو در آب و نمک و زعفرون آب پز میکنم ..فقط آبش رو خیلی زیاد نمیریزم .. بعضی وقتها هم اول سیب زمینی ها رو یه تفتی میدم بعد آبپزش میکنم ..
وقتی پختش آبش رو خای میکنم
بعضی وقتها هم بهش روغ زیتون و کمی جعفری خورد شده میزنم و با تکان دادن ظرفم روغن و سبزی رو به همه جای سیب زمینی میرسونم.