طرز تهیه پیاز سوخاری
• پیاز 5 عدد
• تخم مرغ 3 عدد
• شیر 1 لیوان
• نمک 2 قاشق چایخوری
• پودر سیر 2 قاشق چایخوری
• دارچین 1 قاشق چایخوری
• آرد سفید و آرد سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه پیاز سوخاری
1. پیاز ها را بصورت حلقه ای خرد کنید ، سعی کنید حلقه ها زیاد نازک نباشند.
2. در این فاصله مواد را مخلوط کنید.
3. داخل کاسه ای شیر ، آرد سفید ، پودر دارچین ، نمک و پودر سیر را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را نیز اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید تا به غلظتی مانند ماست برسد.
4. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. آرد سوخاری را در کاسه ای کنار دست تان قرار دهید.
5. پیازها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بزنید. سپس به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن سرخ نمائید.
6. پس از اینکه طلایی شد خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود.
7. سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.