۱۵:۳۳ ۱۳۹۲/۴/۱۵
این دستور مال نته:
کافه گلاسه
شیر ۱ لیوان . پودر قهوه ۱ قاشق چایخوری . بستنی ۱ لیوان
خامه به مقدار لازم . سس قهوه یا شکلات اب شده به مقدار لازم
طرز تهیه : یک لیوان شیر را با پودر قهوه مخلوط کنید و درون قهوه جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا قهوه شروع به جوشیدن کند سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید که نجوشد ) و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
برای سرو کردن و تزئین کافه گلاسه ابتدا با سس شکلات داخل لیوان چند خط بیندازید سپس شیر قهوه سرد را درون لیوان بریزید ، بستنی را کمی هم بزنید تا نرم شود و روی شیر قهوه بریزید ، مقداری سس شکلات اضافه کنید ، در انتها نیز روی بستنی ها خامه بریزید و روی ان را با سس شکلات تزئین کنید.