خانه
374K

جاذبه های آزاردهنده ایران!!!

  • ۱۳:۳۹   ۱۳۹۳/۵/۳۱
    avatar
    کاربر فعال|567 |644 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    بلوندي جان ماهي صبور ماهي جنوبه فقطم فصل بهار هست

    فقطم به 2صورت پخته ميشه يا مواد داخل شكمش ميگذارن كه به موادش ميگن حشو و تو فر يا تنور ميگذارن

    يا مادربزرگ خدا بياموزم يه نمونه ديگه درس مي كرد كه شكمش رو پر ميكرد و ميدوخت و در پيازداغ فراوووووووووووووووووووون و آب تمرهندي ميگذاشت بپزه

    طعمش با باقي ماهيها فرق ميكنه البته بيشتر از بقيه ماهيها خار داره تمام گوشتش پر خاره

    بابام ميگه خوشمزگيش به همينه البته ماهي اگر بزرگ باشه خارش درشتره جدا كردنش راحتتره
    زیباکده
    واااااااای مونا باید خیلی خوشمزه باشه. مخصوصا اون روش که تو پیاز داغ زیاد و آب تمبر هندی پخته میشه.

    حالا شاید این ماهی گیرم نیاد اما می خوام ماهی قزل آلا رو با این روش که گفتی درست کنم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان