مهتا جان اين خورش گوجه سبزر هستش
گوشت گوسفند: نیم کیلو - با استخوان 700 گرم - یا ساق مرغ 4 عدد
سبزی -شامل تره، جعفری و نعنا-: نیم کیلو
گوجه سبز: نیم کیلو
پیاز سرخ شده: 4 قاشق سوپخوری
ادویه -زردچوبه، زعفران دارچین-: به اندازه لازم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
روغن: به اندازه کافی
طرز تهیه:
گوشت گوسفند تکه تکه شده یا ساقهای مرغ را میشوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با 4-3 لیوان آب میپزیم. سبزی را تمیز کرده و میشوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. سپس سبزی را به گوشت اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد -حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند.- سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه میکنیم.
برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره میتوان استفاده کرد -البته اگر خورش ترشتری دوست دارید، وگرنه گوجه سبز خورش را به اندازه کافی ترش خواهد کرد.