خانه
94K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۳/۴/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    قزل*آلاي ايراني با روش بالكاني


    اين روزها ماهي قزل*آلا - چه از نوع رودخانه*اي و چه از نوع پرورشي - طرفداران زيادي دارد
    و باتوجه به اينكه نوع پرورشي آن در تمام فصول سال همواره در دسترس است، اغلب افراد از اين نوع آن – كه درشت*تر هم هست– استفاده مي*كنند.
    اين ماهي علاوه بر نوع پرورشي در رودخانه*هاي كشورهاي اروپاي شرقي نيز
    به وفور يافت مي*شود و گوشتي قرمزتر از انواع ايراني دارد. در ضمن يكي از غذاهاي رايج در اين كشورها و درواقع شبه*جزيره بالكان نيز هست. شما مي*توانيد اين*بار ماهي قزل*آلاي ايراني را با روش بالكاني امتحان كنيد.


    مواد لازم براي 4 نفر:
    - 4 قاشق سوپ*خوري كره
    - يك قاشق سوپ*خوري شويد خردشده
    - يك قاشق سوپ*خوري جعفري خردشده
    - 4 عدد فيله ماهي قزل*آلا
    - 3 تا 4 قاشق سوپ*خوري آب ليموترش
    - نمك و فلفل به مقدار لازم


    توضيح: باتوجه به اينكه قزل*آلاهاي ايراني گوشتي به قرمزي انواع بالكاني ندارند، شما مي*توانيد مقداري پودر زعفران نيز به آنها اضافه كنيد تا هم رنگ زيباتري داشته باشند و هم خوش*طعم*تر شوند. براي اين منظور، مقدار نصف قاشق چاي*خوري پودر زعفران كافي است.

    طرز تهيه:
    1 - كره را در كاسه فلزي كوچكي بريزيد و روي شعله اجاق*گاز قرار دهيد تا آب شود.
    سپس آن را به كاسه بلوري*اي منتقل كنيد. حالا با اضافه*كردن شويد، جعفري، نمك، فلفل و زعفران آن را مزه*دار كنيد.
    2 – اگر مي*خواهيد ماهي را در روغن سرخ كنيد، تابه*اي آماده كرده و پس از ريختن مقداري روغن در آن، فيله ماهي*ها را در كف تابه بچينيد، در غير اين صورت، آن را روي سيني ميله*اي فر يا دستگاه ديگر مخصوص گريل*كردن قرار دهيد و پس از آن، با استفاده از قلم*موي آشپزخانه سطح هريك از فيله*ها را به مخلوط كره*اي آغشته كنيد و روي ديگر فيله*ها را نيز برگردانده و به همين صورت مخلوط كره*اي را بر آنها بماليد.
    3 - براي گريل*كردن ماهي حدود 10 دقيقه زمان لازم است. پس از آنكه ماهي*ها خوب پخته شدند، آب ليموترش را روي آنها ريخته و همراه سبزيجات
    سرو كنيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان