خانه
94K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مروارید جون من چون عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاشق ماهی هستم خودم زیاد بهونه گیر نیستم البته من خیلی باید تلاش کنم ماهی ام بو نده چون همسری و دخملی یه نمه ادواری هستن

    من برای مزه دار کردن ماهی از این روش ها استفاده میکنم :

    کمی روغن زیتون ( در حد یکی دو قاشق غذا خوری ) رو با نمک و فلفل و گلپر یا پودر هل یا پودر جوز هندی و کمی زرچوبه (خیلی نه ) و یه کمی آبلیمو (در حد یه قاشق)مخلوط میکنم و این سس رو روی ماهی میریزم و بعد روش رو پیاز حلقه حلقه شده میذارم . وقتی بخام ماهی رو تو فر بذارم پیازها رو از روی ماهی جمع میکنم و دور میریزم و آخر طبخ قبل از روشن کردن گریل روی ماهی کمی زعفرون دم کرده میریزم و بعد هم گریل رو میزنم
    گلپر و پودر هل آسیاب شده رو از آقای طاهری تو به خانه بر میگردیم یاد گرفتم و خوب هم جواب دادش
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان