۰۰:۰۹ ۱۳۹۳/۷/۶
سلام عزیزم
خانومی نیاز به قسم خوردن نیست ..چشم میگم
من خودم همیشه با قالب آلومینیومی مخصوص کیک و ژله کار میکنم ... یه مقدار ضخیمه و روش حک شده cake & jelly.
قبل از اینکه موادت رو توی قالب بریزی باید قالب رو با آب سرد بشوری و آبش رو خالی کنی بذاری فریزر تا قالبت یخ بزنه
بهتره ژله و آب جوش رو به روش بن ماری حل کنی تا مطمئن بشی ژله ات کاملا حل شده ... بعد ژله رو توی قالب بریزی و بذاری ببنده ... برای اینکه لایه آخری یا بهتره بگم کف ژله ات لاستیکی نشه به خاطر سرمای یخچال ، من همیشه روی قالب رو سلفون میکشم و بعد میذارم ببنده
وقتی ژله ات کامل بست در بیارش و روی ژله ات رو با دست مرطوب ،خیس کن .
ظرفی هم که میخای توش ژله رو برگردونی رو هم با آب سرد خیس کن ..اینطوری اگه ژله وسط ظرفت هم نبود میتونی راحت جابجاش کنی
دور تا دور ژله رو میتونی با کاردی که تو آب جوش زدی آزاد کنی .... آب رو جوش بیار و بسته به میزان قالبت توی لگن بریز و ژله رو توی اون بذار ... مدت زمان موندن ژله در آب بسته به ضخامت قالبت هست
خیلی بیش از حد هم نباید تو آب جوش بمونه چون لایه آخری آب میشه ..حدود سی ثانیه بمونه معمولا در میاد
بعضی ها قالب رو با روغن چرب مبکنن که من اینکار رو دوست ندارم ...
اگه میخای ژله ات خوب در بیاد باید هر بار قشنگ داخل تموم طرح های قالب رو خوب بشوری تا از ژله قبلیت توش نمونده باشه