۱۶:۲۱ ۱۳۹۲/۴/۱۸
قبلا هم گفته بودم قبل از اینکه بخواهین ژله درست کنین بهتره قالبتون رو آبگردانی کنین و بذارینش تو فریزر ...اینجا باید حتمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
این کار رو بکنین میدونین چرا؟
الان میگم
قالب رو از فریزر در میارین و ژله بستنی های قالب زده شده رو یک ردیف کف قالب میچینین و با ملاقه خیلی کم از ژله آلوورا کف قالب میریزین
دقت کنین آلوورا رو کم بریزین تا ژله بستنی هاتون شناور نشن و قالب هم باید یخ باشه تا وقتی ژله بستنی رو توش گذاشتین به قالب بچسبه و زود شناور نشه
قالب رو برای سرعت بخشیدن به کار تو فریزر بذارین
و این کار رو تا آخر ادامه بدین
دقت کنین دیواره های قالب رو حتما ژله بستنی بچینین تا خوشگل تر بشه....
اگر ژله آلوورا لایه اول رو زیاد بریزین و ژله بستنی هاتون معلق بشه وقتی قالب رو بر میگردونین بالای قالب اول یه لایه آلورا بی رنگه بعد تازه به ژله بستنی ها میرسین که خوشگل نیست