خانه
46.1K

طرز تهیه غذاهای افطاری

  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۲/۴/۱۹
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     طرز تهیه حلیم

    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

    گندم 400 گرم

    برنج 100 گرم

    گوشت سردست يا گردن 500 گرم

    سينه مرغ 250 گرم

    شير 1 ليتر

    خامه 200 گرم

    نمك، دارچين، شكر به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    گندم و برنج را كه از 12 ساعت قبل خيس نموده‏ ايد با 2 ليتر آب روي حرارت ملايم قرار داده تا كاملا پخته شود و بعد با گوشت كوب برقي يا مخلوط كن نيمي از آن را له كنيد.

    گوشت را با يك عدد پياز و مقدار كمي فلفل و1 ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.

    در پايان ساعت اول مرغ را نيز اضافه كنيد تا گوشت و مرغ كاملا پخته شود و آب آن كه كشيده شد آن را ريش نموده و داخل گندم ريخته و هم بزنيد تا آب گندم و گوشت كشيده شود.

    كم ‏كم شير را اضافه نماييد تا زماني كه حليم، كِش دار و نرم شود.

    نمك آن را اندازه نموده، خامه را اضافه كنيد و شعله را خاموش نماييد.

    روي حليم را با شكر و دارچين تزيين نماييد.

    نكات:

    * در بعضي شهرها مثل مشهد روي حليم را با قيمه تزيين مي ‏كنند، كه در اين صورت شكر حذف مي‏ شود.

    * در تهران حليم با گوشت بوقلمون مرسوم مي ‏باشد.

    * اگر حليم را صاف مي ‏خواهيد بهتر است به جاي گندم پوست كنده از بلغور گندم استفاده كنيد.

    * اگر بخواهيد حليم شما دانه ‏دار باشد آن را داخل چرخ نريزيد.

    * براي گرفتن سبوس گندم، پيش از آن كه گندم را با گوشت تركيب نماييد آن را از صافي رد كنيد.

    * براي گرفتن بوي زهم گوشت مي ‏توانيد گوشت را با مقداري نخود بپزيد و در پايان نخود را جدا نماييد(مي ‏توان نخود را نيز با مواد كوبيد.)

    انرژي كل: 4000 كيلو كالري

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان