۱۵:۱۲ ۱۳۹۲/۴/۱۹
مواد لازم :این مقدار مواد برای این حدود ۸ نفر کافیه
برنج :یک لیوان
شکر :سه ونیم لیوان
گلاب :یک لیوان ونیم
هل :۶ گرم
زعفران :نصف قاشق چای خوری
خلال بادام :۷۰ گرم
ژلاتین :۲۰ گرم (معادل دوقاشق غذا خوری پر )
خلال پسته و بادام ودارچین :به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه :
معمولا نسبت برنج به شکر یک به سه هست ولی من چون ژلاتین به آن اضافه کردم شکر را بیشتر ریختم .
شله زرد را درست میکنیم
وقتی زیر شله زرد را خاموش کردیم مایع ژلاتین حل شده به روش بن ماری را به آن اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم .
قالب را کمی خیس می کنیم فقط در حدی که مرطوب باشه نه اینکه آب داخل قالب باشه .وسپس شله زرد مخلوط شده با ژلاتین را در قالب می ریزیم
قالب را وقتی کمی خنک شد حدود ۵-۶ساعت در یخچال قرار می دهیم وبعد در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .برای برگرداندن مثل دسر ها رفتار می کنیم .ابتدا با نوک چاقو اطراف دسر را آزاد می کنیم وسپس حدود سی ثانیه در آب گرم فرو می بریم وسپس بر می گردانیم .می تونیم شله زرد قالبی را در قالبهای کوچک یک نفره هم درست کنیم .