سوپ گوجه فرنگی
مواد لازم و طرز تهیه:
پیاز کوچک ۱ عدد نگینی خورد شده
سیر ۲ حبه خورد شده
گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ به چند قسمت تقسیم شده
روغن زیتون ۱ ق غ
مقداری نمک و فلفل
خامه ۱ ق غ در صورت تمایل
آب مرغ ۳-۲ ق غ در صورت تمایل
در ماهیتابه روی حرارت معمولی روغن را گرم کرده و پیاز ها را به مدت حدودا ۵ دقیقه در آن تفت دهید سپس سیر ها را به آن اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگه تفت دهید. نمک، فلفل ، گوجه فرنگی را به آن افزوده و در ماهیتابه را گذاشته تا گوجه فرنگی ها خوب پخته و له شوند. سپس به آرامی پوست آن ها را جدا کرده. همراه با خامه همه مواد را در بلندر ریخته و خوب پوره کنید. دوست داشتید میتونید با مقداری کم سس پستو روی آن ریخته و سرو کنید. به همین سادگی.