بامیـــــــــــــهواااااااااااااااااااااااای دهنم آبـــــــــ افتاد
مواد لازم:
ارد : 200 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
اب : 300 گرم
شکر : 1 قاشق غذا خوری
کره یا روغن جامد : 1 الی 2 قاشق غذا خوری
نمک : 1/16 قاشق چایخوری
گلاب : 1 قاشق غذا خوری
مواد لازم شربت بامیه :
--------------------------
شکر: 500 گرم
اب : 150 گرم
زعفران : نصف قاشق چای خوری
گلاب : مقداری
اب لیمو : 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه شربت بامیه :
--------------------------
داخل یک قابلمه کوچک آب و شکر ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا جوش آید سپس گلاب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بجوشد و کمی غلیظ شود ( نباید خیلی غلیظ شود ) و اخرسر زعفران و ابلیمو را اضافه میکنیم و میگذاریم چند جوش بخورد و از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم خنک شود
طرز تهیه بامیـــــــه :
کره و شکر و آب و گلاب و 1/16 نمک را باهم داخل ظرفی ریخته و میگذاریم روی حرارت و هم میزنیم تا کره آب شود
بعد جوش آمدن و اولین قل زدن آرد را داخل مواد ریخته و هم میزنیم تا یکدست شود
سپس از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم کمی خنک شود
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و با همزن ( با چنگال هم میشه ) هم میزیم تا خمیر یکدست شود
خمیر را داخل قیف ریخته و سر قیف را با یک قیچی ببرید ( به اندازه دلخواه که دوست دارین قطر بامیه باشه )
قیچی را چرب کنید
داخل یک قابلمه کوچک و عمیق روغن مایع سرخ کردنی ریخته و میگذاریم روی حرارت تا روغن داغ شود
سپس از خمیر داخل قابلمه روغن ریخته و با قیچی چرب شده خمیر را ببرید
حرارت اصلا زیاد نباشد تا مغزپخت شود حرارت باید ملایم باشد و بامیه هارا هم میزنیم داخل روغن تا بهم نچسبند و سرخ شوند
سپس روی توری یا آبکش میزاریم تا روغن اضافی بامیه ها گرفته شود
بامیه های سرخ شده را داخل شربت گرم میریزیم و بعد چند دقیقه میکشیم از داخل شربت بامیه ها را و با پودر پسته یا بادام و یا پودر نارگیل و... تزیین کنید مانند شکل
نکته :
شربت باید گرم باشد ولی داغ نباشد