۱۳:۵۳ ۱۳۹۲/۴/۲۴
این دستور مال مطبخ رویاست:
مواد لازم :از این مواد حدود سه لیتر سکنجبین به دست می آد.
شکر :سه کیلو
آب :سه لیتر
سرکه :سه پیمانه
نعنا :نیم کیلو
طرز تهیه :
نعنا ها را پاک می کنیم وبه صورت دسته های کوچک در می آوریم .وهر دسته را با یک ساقه نعنا خوب می بندیم تا باز نشه .
ابتدا آب وشکر را مخلوط می کنیم وروی حرارت می گذاریم تا قوام بیاد .علایم قوام اومدن اینه که حباب هایی را روی شربت می بینیم و یا اگه شربت را کمی در یخچال خنک کنیم قطره قطره از قاشق می چکه
سپس سرکه را اضافه می کنیم ومی گذاریم حدود ده دقیقه دیگه بجوشه تا بوی تند سرکه تمام بشه.در حالی که شربت می جوشه دسته های نعنا را در شربت می اندازیم وزیر دیگ را خاموش می کنیم ومی گذاریم تا شربت کاملا سرد بشه .در این مدت نعنا ها مزه وعطر خوبی به شربت می دهند .
حالا شربت را صاف می کنیم ودر سیسه در بسته نگه می داریم