۱۴:۰۹ ۱۳۹۲/۴/۲۴
طرز تهیه شربت بیدمشک:
یک کیلو نبات را با 2 پيمانه آب در قابلمه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا نبات ذوب شود و شیره قوام بابد. حالا عرق بيدمشک را به آن بيفزائيد و بگذاريد کمي ديگر بجوشد.
پس از اينکه شربت خنک شد، می توانید زعفران هم اضافه کنید و در شيشه نگهداري نمایید .هنگام مصرف با آب و قدري يخ ترکيب کنيد و ميل نمائيد.
شربت عرق بهارنارنج، عرق نسترن را به همين روش درست کنيد.
ياد آوري:
از عرق بيد مشک در طب سنتي ايران به عنوان تقويت کننده، آرامبخش، ضد رطوبت و ضد گرمازدگي استفاده مي شود. همچنين برخي بر اين باورند که عرق بيدمشک مقوي قلب است.