۰۹:۵۴ ۱۳۹۲/۴/۳۰
کاسه ی شکلاتی
مواد لازم برای کاسه ی شکلاتی:
شکلات تمپر شده(می گم چیه!)
بادکنک
کاغذ روغنی
حالا آماده شید برای تبدیل کردن خودتون و کل آشپزخونتون به شکلات.اگر می خواید به روز من نیوفتید یادتون نره که دستاتون شکلاتی و همه جارو کثیف نکنید چون بعد تموم شدن کارتون یهو چشتون به آشپز خونه میوفته و.....
اولین قدم تمپر کردن شکلاته چون بدون تمپر کردن اون شکلات به کارمون نمیاد.برای تمپر کردن چند راه داریم که اگه قسمت شه یه پست جدا بهش اختصاص می دم...
این راه ساده ترین راه...شکلاتو خورد کنید
به مدت 30 ثانیه بذاریدش تو ماکروفر.البته بستگی به میزان شکلاتتون داره.اجازه نمی دیم شکلات ذوب شه به تیکه های شکلات نرم شده نیاز داریم،شکلات شکل خودشو ا دست نداده ولی نرم شده از ماکروفر خارج کنید و ویسک کنید تا کاملا یه دست شه
برای اینکه بفهمید شکلات تمپر شده یا نه یه ق غ(قاشق غذا خوری)از اونو روی کاغذ روغنی بزارید،باید به همون شکل و راحت از کاغذ روغنی جدا شه
حالا یه ق غ شکلاتو روی کاغذ روغنی بریزید(به تعداد بادکنکاتون)برای پایه ی کاسمون.بادکنکاتونو از قبل بدید براتون باد کنن یا با تلمبه های مخصوصو بادکنک بادش کنید تا مثل من بدش معده دردنگیرید
بادکنکاتونو توی کاسه ی شکلات بزنید و بزارید رو پایش.بهتره شکلاتتون زیاد باشه و ظرفتون عمق داشه باشه.این عکس بادکنک آخرمنه و منظور منو خوب نمی رسونه
اجازه می دیم تا خشک شه.می دونم شما مثل من عجله دارید تازودتر باد بادکنکارو خالی کنید و کاستون ببینید و شیطونه هی در گوشتون میگه بزارش تو یخچال ولی از اونجایی که ما ارادمون قوی جلو خودمونو می گیریم،اگر بزاریمش تو یخچال رویه شکلات سفت میشه و توش نرمه و همه ی زحماتتون هدر میره پس صبرکنید
حالا که کاملا خنک شده و ثابت کردیم که با اراده ایم نوبت هیجان انگیز ترین بخش کاره،موقعی که کاسمون سالم از بادکنک جدا میشه.اول نخ بادکنکو باز کنید ولی دستتون رو ازش جدا نکنید و اجازه ندید همه ی بادش یهویی خالی شه،همزمان یه سوزن م بهش بزنید البته بعد از باز کردن نخ