۰۰:۰۷ ۱۳۹۲/۵/۷
نکته:
1- اين دستور 320 گرم کربوهيدرات، 60 گرم پروتئين، 265 گرم چربي و 3905 کيلوکالري انرژي دارد.
2- چون خمير کيک سفت است، اگر در حين پهن کردن آن دچار مشکل شديد، پشت قاشق يا کاردک مخصوص رابا آب يا روغن مايع آغشته کنيد تا راحت تر خمير را صاف کنيد. دقت کنيد که حين صاف کردن خمير، مواد رويه با مواد خمير کيک مخلوط نشود. مهم ترين قسمت تهيه اين کيک، مخلوط نشدن کرامبل با خمير کيک است و مي توانيد از پاشيدن کرامبل در ته قالب صرفنظر کنيد. دراين صورت کف قالب ابتدا خمير کيک، روي آن کرامبل، سپس باقيمانده خمير کيک و در آخر باقيمانده کرامبل را استفاده کنيد.
3- تمام مواد خمير کيک بايستي قبل از استفاده، نيم ساعت در دماي محيط قرار نگيرد.
4- از قالبهايي که مواد زود در آنها مي سوزند استفاده نکنيد.
5- اگرفر شما از نوع گازي و خيلي داغ است و معمولاً لايه زيرين هر چه که در آن قرار مي دهيد زود تيره مي شود، سيني لعابي مخصوص فر را در کف فر قرار دهيد تا مانع از سوختن مواد کرامبل قالب شود.
6- قهوه فوري را توسط هاون يا پشت قاشق خوب پودر کرده و سپس استفاده کنيد.
7- ميزان مصرف ادويه ها را به دلخواه مي توان کم يا زياد کرد.
8- براي تهيه کيک کرامبل سيب، مي توانيد يک عدد سيب کوچک را ورقه يا رنده درشت کرده و با کمي کره روي حرارت تفت دهيد تا آب آن کاملاً کشيده شود و پس از سرد شدن، کيک را به روش گفته شده تهيه کرده ولي در آخرين لايه، سيب را روي خمير کيک پهن کنيد و سپس کرامبل را روي آن بپاشيد، دراين صورت بهتر است قهوه را حذف کرده و کمي به دارچين آن بيافزاييد.
9- معمولاً در شيريني پزي، کرامبل (CRUMBLE) به مواد نسبتاً خشکي که با دست به شکل خرده نان درآيند گفته مي شود.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 70