۱۳:۴۹ ۱۳۹۲/۵/۱۲
طرز تهیه:
پودر کاکائو وقهوه ی فوری را در آب جوش حل نمایید وکنار بگذارید تا خنک شود. یک هشتم پیمانه از شکر را کنار بگذارید. در کاسه ی بزرگی زرده های تخم مرغ، بقیه ی شکر، روغن مایع، وانیل، نمک و مخلوط کاکائوی سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا مواد حجم پیدا کرده ورنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به مایه اضافه کنید. در ظرفی سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا کمی کف کند، سپس کرم تار تار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود. سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده وسفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده واز ظرف نریزد. کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید وبا همزن بزنید تا مواد کمی شل شود، بقیه ی سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید ودورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد. قالب میان تهی 23 سانتی متری را چرب نموده ومواد کیک را درون قالب بریزید و در فر، از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی از کیک به خلال دندان نچسبد. کیک را از فر خارج کرده و5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه مواد رویه:
برای تهیه مواد رویه، خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود ولی نجوشد. کره وعسل را به خامه اضافه نمایید. شکلات خرد شده را نیز اضافه کرده واز روی حرارت بردارید. سریع شکلات را هم بزنید تا ذوب شود.نسکافه را اضافه کرده ومواد را هم بزنید تا یکدست شود و سریع روی کیک سرد شده بریزید. کیک را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.