مواد لازم :
نشاسته 250 گرم
آب 2 لیوان
گلاب یك سوم لیوان
شربت آلبالو یا آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه :
- آب و نشاسته را در قابلمه نچسبی می ریزیم و مخلوط می کنیم و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایع فالوده بجوشد.
- سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ، كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این كار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم ) . - سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی، با دست آن را زیرورو می كنیم . ( بهتر است این كار با دستكش انجام شود تا دست یخ نكند ) .
- پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین كنیم.
آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این كار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می كنیم . ( بهتر است این كار با دستكش انجام شود تا دست یخ نكند ).
پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم. در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو یا آلبالو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین كنیم.