خانه
55.6K

انواع بورانی

  • ۰۲:۲۴   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    بورانی لبو یا همون ماست و لبوی خودمون :

    چغندری خوبه که رگ و ریشه اش کم باشه ..اگه میخاین لبوی خوشرنگی داشته باشید موقع پختنش شلنگ اب رو تو قابلمه باز نکنین ...هرچی لبو با آب کمتر و ریز ریز بجوشه و بپزه خوشرنگ تر میشه ....

    برای ماست و لبو من چغندرها رو کمی خرد میکنم تا همه شون تقریبا یه اندازه باشن تا زمان پختشون تقریبا یکی باشه بعد بهش شکر میزنم و خیلی کم در حد نصف استکان بهش آب اضافه میکنم و زیرش رو بعد از جوش اومدن کم کم میکنم تا خودش آروم آروم در مدت طولانی بپزه ...

    بعد لبو رو رنده درشت میکنم و به ماست شیرینم اضافه میکنم و بهش شکر هم میزنم
    اگه شکر نزنین ماست و لبو تون فقط رنگ صورتی ماهی داره و مزه متفاوتی نداره اما وقتی شیرین میشه یه تست متفاوتی ایجاد میشه ....
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان