۰۲:۲۴ ۱۳۹۲/۶/۴
بورانی لبو یا همون ماست و لبوی خودمون :
چغندری خوبه که رگ و ریشه اش کم باشه ..اگه میخاین لبوی خوشرنگی داشته باشید موقع پختنش شلنگ اب رو تو قابلمه باز نکنین ...هرچی لبو با آب کمتر و ریز ریز بجوشه و بپزه خوشرنگ تر میشه ....
برای ماست و لبو من چغندرها رو کمی خرد میکنم تا همه شون تقریبا یه اندازه باشن تا زمان پختشون تقریبا یکی باشه بعد بهش شکر میزنم و خیلی کم در حد نصف استکان بهش آب اضافه میکنم و زیرش رو بعد از جوش اومدن کم کم میکنم تا خودش آروم آروم در مدت طولانی بپزه ...
بعد لبو رو رنده درشت میکنم و به ماست شیرینم اضافه میکنم و بهش شکر هم میزنم
اگه شکر نزنین ماست و لبو تون فقط رنگ صورتی ماهی داره و مزه متفاوتی نداره اما وقتی شیرین میشه یه تست متفاوتی ایجاد میشه ....