۰۲:۳۲ ۱۳۹۲/۶/۴
ماست بادمجان كبابي :
بادمجان رابا پوست روي گاز كبابي كنيد . وقتي كاملا كبابي شد و حالت شل و نرمي پيدا كرد بگذاريد خنك شود و حالا پوست آنرا بگيريد و با كارد ساطوري كنيد تا كاملا له شود و يكدست شود( تخم هاي بادمجان را بگيريد و دور بيندازيد كه ماست شما خوشمزه تر و شكيل تر باشد) حالا به آن ماست را اضافه كنيد و كمي هم نمك و دارچين به آن بزنيد . يك حبه سير هم در آن رنده كنيد و سپس با دارچين آنرا تزيين كنيد
من چون مدت مدیدی به بادمجون آلرژی داشتم هنوز خودم اینو درست نکردم و اینو از نت نوشتم
میشه سیر رو حذف کرد تا بورانی ملایم تری داشته باشیم
میشه به جای سیر از پودر سیر استفاده کرد
میشه دارچین رو حذف کرد و با نعنا تزیینش کرد