خانه
55.9K

انواع بورانی

  • ۰۲:۳۲   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ماست بادمجان كبابي :

    بادمجان رابا پوست روي گاز كبابي كنيد . وقتي كاملا كبابي شد و حالت شل و نرمي پيدا كرد بگذاريد خنك شود و حالا پوست آنرا بگيريد و با كارد ساطوري كنيد تا كاملا له شود و يكدست شود( تخم هاي بادمجان را بگيريد و دور بيندازيد كه ماست شما خوشمزه تر و شكيل تر باشد) حالا به آن ماست را اضافه كنيد و كمي هم نمك و دارچين به آن بزنيد . يك حبه سير هم در آن رنده كنيد و سپس با دارچين آنرا تزيين كنيد

    من چون مدت مدیدی به بادمجون آلرژی داشتم هنوز خودم اینو درست نکردم و اینو از نت نوشتم
    میشه سیر رو حذف کرد تا بورانی ملایم تری داشته باشیم
    میشه به جای سیر از پودر سیر استفاده کرد
    میشه دارچین رو حذف کرد و با نعنا تزیینش کرد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان