خانه
438K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۴/۶/۳۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ته چين بادمجان

    مواد لازم:

    گوشت گوسفند ٥٠٠ گرم

    پياز ٣ عدد

    بادمجان ٥٠٠ گرم

    برنج ٤ پيمانه

    روغن مايع ١ پيمانه

    زرده تخم مرغ ٣_٤عدد

    ماست ١ پيمانه

    زعفران ٢ ق سوپخوري

    چوب دارچين ١-٢ عدد

    نمك فلفل زرد چوبه،دارچين به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد،سپس گوشت را با نمك و دارچين فلفل بپزيد تا ١/٢ اب گوشت غليظ باقي بماند.

    برنج را خيس كرده ابكش كنيد،بادمجانها را سرخ كنيد،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مايع را با هم مخلوط كنيد،كف ظرف نسوز را چرب كنيد.

    برنج را با مواد مخلوط كرده و داخل ظرف بريزيد،سپس بادمجانها را روي آن بچينيد و از موادگوشتي روي ان بريزيد و اب گوشت را روي آن بريزيد و مقداري دارچين روي ان بپاشيد و باقي مانده برنج را با مقداري روغن روي ان بريزيد و روي ان رابپوشانيد و در طبقه وسط فر كه با دماي ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهيد تا بپزد.

    انواع غذا با بادمجان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان