گراتن بادمجان
مواد لازم
بادمجان هفتصد گرم. کبابی شده
گوشت سیصد گرم.
قارچ چهار صد گرم.
سیر چهار حبه.
رب گوجه دوق غ.
گوجه فرنگی سه عدد.
پیاز سه عدد.
دوعدد فلفل دلمه ای سبز.
پنیر پیتزا پانصد. گرم.
ادویه نمک. فلفل تند.
و روغن زیتون یا معمولی
. کره صد گرم.
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده در فر پوست ان را گرفته بعد از پوست گرفتن بادمجان ها همه را ساطوری کنید
پیاز و سیر فلفل دلمه ای و گوجه را نگینی کرده کمی تفت دهیدسپس گوشت را اضافه کنید با ادویه و نمک قارچ را به مواد اضافه کن چند ثانیه تفت دهید همه موادکه آماده شد کف ظرف رابا کره چرب کنید و بادمجان ساطوری شده را البته نصف انرابزارید مقداری از مخلفات روی بادمجان بریزید وکمی پنیر پیتزا بعدلایه اخر روی همه مواد پنیر پیتزا دوباره سطح ان را بپوشانید در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه اماده پخت است و در اخر شعله بالا را روشن کنید تا طلایی شود و با جعفری و لیمو ترش دیزاین کنید