این خوراک فوری ، سالم و کم کالریست
خوراک گوشت و بادمجان
:مواد لازم
گوشت چرخکرده 300 گرم
بادمجان دلمه ای درشت 1 عدد
سیررنده شده 2 حبه
پیازمتوسط خرد شده 1 عدد
زرد چوبه 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر اویشن 1/2 چایخوری
پودر خردل 1/4 چایخوری
رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون کمی
جعفری خرد شده کمی
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر رنده شده کمی , دلخواه
.:طرز تهیه
پیاز خرد شده را با یکی دو قاشق روغن زیتون تفت داده , وقتی کمی سبک شد سیر رنده شده را اضافه کنید . کمی تاب داده زردچوبه , دارچین , اویشن ,خردل و نمک و فلفل را اضافه کنید. یکی دو بار هم بزنید تا خامی ادویه ها گرفته شود و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید . به تفت دادن ادامه دهید تا اب گوشت جمع شود، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده . هم بزنید تا رب رنگ بدهد . یک ته استکان اب اضافه کنید (اگر از کراشد تومیتو استفاده میکنید مقدار ان را بیشتر کرده و اب اضافه نکنید) در ظرف را بگذارید تا گوشت کمی بخار پز شود . درحدود ده دقیقه .مراقب باشید گوشت خیلی خشک نشود .
..
بادمجانهای شسته را با پوست حلقه کنید.(حلقه های ضخیم به قطر یک و نیم سانت ) و در وسط گوشتها جا باز کرده , بادمجانها را کف ظرف چیده و روی انها را با گوشت بپوشانید. (اگر فرصت دارید یا غذا را رژیمی و کم کالری نمی خواهید بادمجانها را از قبل کمی درروغن زیتون سرخ کنید) . در ظرف را بگذارید تا بادمجانها بخار پز شود . با چنگال امتحان کنید بادمجانها زیاد نرم و له نشود. در اواخر پخت در ظرف را بردارید تا بادمجانها کمی سرخ و گوشتها کمی برشته شود
..
برای سرو کردن اول گوشتها را کاملا کنار زده و بادمجانها را با احتیاط ازسمتی که سرخ شده درظرف سرو بچینید و گوشتها را اطراف انها ست کنید (اگرغذا را کم کالری نمی خوریدَ، وقتی هنوز داغ است کمی پنیر رنده شده روی ان بپاشید) .و همینطورکمی سبزیجات یا جعفری خرد شده . نوش جان