کوکو بادمجان مجلسی
بادمجان حلقه شده سرخ شده را کف پیرکس میچینیم. گوشت چرخ کرده را مثل مایه ماکارونی درست میکنیم (لازم نیست اب داخل گوشت بریزیم) و ادویه هم نمک و فلفل و دارچین میزنیم. سپس این مواد رو روی بادمجان میریزیم. بعد مطابق شکل با گوجه فرنگی و فلفل سبز تزیین میکنیم. سپس ٦ عدد تخم مرغ را به همراه زعفران و نمک و فلفل در ظرفی میزنیم و بعد ان را روی گوشت و بادمجان ها میریزم به خصوص در کناره ها. سپس ان را به مدت یک ساعت در فر با حرارت ١٨٠ درجه میپزیم.