💠 براسچتا با بادمجان
👈 مواد لازم برای 10 تکه
🔸 ده تکه نان تست یا نان باگت 🍞
🔸 دو عدد بادمجان متوسط 🍆
🔸 یک قاشق مربا خوری آبلیمو 🍋
🔸 یک عدد پیاز قرمز
🔸 دو عدد گوجه فرنگی متوسط 🍅
🔸 نصف فنجان روغن زیتون
🔸 یک چهارم دسته ریحان
🔸 سه حبه سیر
🔸 نصف قاشق چایخوری نمک
🌟 طرز تهیه:
1⃣ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک کنید و توسط چاقو چند سوراخ بر رویشان ایجاد کنید؛ در سینی فر گذاشته و یا بر روی اجاق تا رنگ روی بادمجان ها کمی سرخ شود؛ کبابی یه اصطلاح تنوری کنید.
2⃣ از فر درآورده و وقتی کمی سرد شد؛ پوستشان را جدا کنید و نگینی خرد کنید و برای اینکه سیاه نشوند؛ با آبلیمو کمی ورز داده و کناری بگذارید.
3⃣ گوجه فرنگی ها را نیز نگینی خرد کنید؛ پیاز قرمز را نیز ریز ریز خرد کرده و برگ ریحان ها را نیز ریز خرد کنید و نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون را نیز اضافه کرده و در کاسه ای هم بزنید.
4⃣ دو عدد از سیر ها را رنده کنید و با بادمجان ها مخلوط کرده و این مخلوط را به مواد کاسه اضافه کنید.
5⃣ تکه نان ها را نیز میتوانید در فر یا تابه کمی سرخ کرده و یک حبه سیر باقی مانده را از وسط نصف کرده بر روی نان ها بکشید و مزه دار کنید.
6⃣ نان ها را در ظرف مورد نظر گذاشته و از مخلوط کاسه بر روی نان ها ریخته و برای عزیزانتون سرو کنید.