رولت_بادمجان
بادمجون ها رو با پوست اسلايس كردم و سرخ كردم
مقداري از بادمجان ها رو بدون پوست با كمي زرچوبه و نمك و اب پختم و له كردم
پياز داغ فراوان درست كردم
سه قسمت كردم يكي براي بادمجونم كه له كردم
يكي براي تفت با گوشت چرخ كرده
و يه قسمت براي تزيين روش
سير ريز شده سرخ كرده
گوشت چرخ كرده رو با پياز و فلفل دلمه و رب و زردچوبه و كمي نمك تفت دادم من قارچ دم دستم نداشتم شما ميتونيد قارچم بزنيد
بادمجون هاي سرخ شده بلند اسلايس رو تو قالب مستطيل شكل چيدم بعد پنير پيتزا ريختم و مواد گوشت و مجدد پنير پيتزا و بادمجونم كه پختم و له كرده بودم رو با پياز و سير سرخ شده و گردو قاطي كردم و ريختم روي پنير پيتزا و بادمجون ها رو جمع كردم اگه بادمجون ها تا زيرش نرسيد و جمع نشد اشكال نداره چون كفش بادمجون هست و به مدت ٦ تا٧ دقيقه تو ماكروفر گذاشتم كه گرم بشه شما اگه بخواين كشك بادمجون درست كنيد ميتونيد به همين مواد بادمجون پختتون كشك هم اضافه كنيد ولي من به نظرم اينجوري خيلي لذيذتر و خوشمزه تره بعد قالب رو تو طرف برگردوندم و روش رو با گردو و سير و پياز سرخ شده و نعنا داغ و گوشت چرخ شده تفت داده شده تزيين كردم
✅