حليم بادمجون
نيم كيلو گوشت سردست-2تا پياز خرد كرده-2پيمانه عدس يا نخود-نمك و فلفل-6تا بادمجون متوسط-4ق روغن نباتي-2پيمانه كشك ساييد
پياز داغ رو درست كنيد و بعد گوشت رو توش تفت بديد.4پيمانه آب رو بهمراه عدس نمك و فلفل را به اون اضافه كنيد.آب كه جوش اومد كف گوشت رو بگيريد و درجه حرارت رو كم كنيد و در قابلمه رو ببنديد و بزاريد يك ساعت و نيم روي حرارت ملايم بمونه تا گوشت كاملا پخته بشه و هرچند وقت يكبار بهش سربزنيد تا آبش تموم نشه.بعد از پختن گوشت استخوناشو در بياريد.بادمجونا رو پوست بكنيد و از درازا 4قسمت كنيد.در يك كاسه پر از آب دو ق مربا خوري نمك بريزيد و بادمجونارو بندازيد توش بزاريد 20دقيقه توش بمونه تا تلخيش گرفته بشه بعد اونارو با آب سرد بشوريد و آبكشي كنيد و خشك كنيد.بعد بادمجونارو طوري سرخ كنيد كه طلايي بشن و اونارو به بقيه مواد اضافه كنيد و در قابلمه رو بزاريد .45 دقيقه بزاريد بپزن(روي حرارت ملايم)با كفگير بادمجون و عدس و گوشت را از آب جدا كنيد و در كاسه اي بريزيد و بكوبيد و اونارو دوباره به قابلمه برگردونيد.يه ربع حرارت بديد تا حليم كش بياد.مرتب هم بزنيد تا ته نگيره.بعد پياز و سير و زردجوبه رو تو يه تابه تفت بديد و بهمراه پودر نعنا خشك كه يه كم توش تفت داديد به حليم اضافه كنيد و هم بزنيد.بعد كشك و نمك و فلفل بزنيد
يه غذاي سنتي خوشمزه ميشه كه ميتونيد به غذاهايي كه براي مهموناي رسمي تون درست ميكنيد اين غذا رو هم اضافه كنيد
نوش جونتون