دلمه بادمجان شكم پاره:
مواد لازم: بادمجان متوسط ٤/٥عدد برنج ٢پيمانه زرشك ٣/٤قاشق سبزي دلمه يك و نيم پيمانه زعفران ٢قاشق پياز عسلي ٤قاشق پنير پيتزا ١پيمانه رب ٢قاشق نمك و فلفل به مقدار كافي فلفل دلمه و جعفري ساطوري جهت تزيين طرز تهيه: ابتدا بادنجان ها را پوست كنده و بدون هيچ برشي درسته در روغن فراوان سرخ ميكنيم برنج را به همراه زرشك ،سبزي،زعفران يك دوم پياز عسلي نمك وفلفل مخلوط نموده وچند دقيقه تفت ميدهيم اكنون بادنجان ها را شكم پاره نموده و داخل انها نمك ميپاشيم از مواد دلمه شكم پر نموده و روي انها پنير و سپس با فلفل دلمه نگيني و جعفري ساطوري تزيين ميكنيم . رب را تفت داده ومقداري اب به همراه باقي مانده پياز و همچنين سير اضافه وكف ظرف ميريزيم بادنجانها را در سس با ارتفاع ١سانتي متر قرار داده و ١٥ دقيقه در فر قرار ميدهيم.