کیک کشک و بادمجان
✍مواد اولیه :
نان تست به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده 4الی 5 عدد
کشک 1 شیشه کوچک
پیاز سرخ شده 2 ق غ
نعنا داغ برای تزیین
ماست 3 ق غ
گردوی خرد شده به مقدار لازم
سیر سرخ شده 1 عدد بزرگ
🍜طرز تهیه:
بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
کیک کشک و بادمجان را با گردو خرد شده و نعنا داغ تزیین میکنیم.