۰۹:۱۶ ۱۳۹۲/۷/۳
من زیاد در مورد کشک و بادمجون تابع عدد و مقدار نیستم
بادمجون ها رو پوست کندم و یک ساعت تو آب نمک غلیظ گذاشتم تا تلخی اونا گرفته بشه .... بعد که خشکشون کردم سرخشون کردم .... بعد از سرخ شدن توی یه ماهیتابه ریختم و با کمی آب گذاشتم یه کمی بپزه تا نرم بشه ...
یه عـــــــــــــــــــالمه پیاز داغ خوشگل درست کردم ...نصفش رو توی بادمجون ریختم و بعد تا جان در بدن داشتم بادمجونا رو کوبیدم . وقتی مطمئن شدم پدر بادمجونا در اومده دوباره روی گاز گذاشتم و بهش کشک اضافه کردم و نمک و فلفلش رو اندازه کردم ... نعنا داغ درست کردم و کمی از اونم توی کشک و بادمجونم ریختم
بعد هم تزیینش کردم ....
من برا تزیین از پیاز داغ و کشک زعفرونی و سفید گردو و نعنا داغ استفاده کردم