۰۹:۴۷ ۱۳۹۲/۷/۳
اینو از نت گرفتم :
حلیم بادمجان اصفهانی
یک کیلو بادمجان گوشتی را به صورت ورقه ای خورد و کمی سرخ میکنیم، همراه با کمی پیازداغ و با مقدار کمی آب و روغن و زردچوبه و نمک میپزیم. بعد از پخت باید کاملا کوبیده شود.
500 گرم گوشت گردن گوسفندی را هم با نمک و فلفل و زردچوبه و چوب دارچین میپزیم، بعد از پخت حسابی میکوبیم.
200 گرم برنج را به صورت کته پخته و میگذاریم کمی نرم شود. سپس این برنج را هم میکوبیم.
بعد از اینکه هریک از مواد به صورت جداگانه کاملا کوبیده شد، آنها را باهم مخلوط و مجدد میکوبیم تا کاملا مخلوط شوند، در این بین اگر علاقمند به فلفل هستید میتوانید کمی به مواد اضافه کنید.
حالا مواد کوبیده شده را داخل یک قابلمه میریزیم و یک لیوان کشک سابیده شده به آن آضافه میکنیم (به میزان شوری کشکتان توجه کنید، اگر معمولی است که هیچ، اگر خیلی شور است با کمی آب رقیقش کنید)
درآخر زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و میگذاریم مواد چند دقیقه ای با هم پخته شود.
برای تزیین از مقداری گوشت کوبیده شده و گردو و کشک استفاده کردم.
بسیار لذیذ و خوش طعم بود.
* نکته : از ریختن مواد در خرد کن خودداری شود، چون نتیجه دیگر حلیم بادمجان نیست.
* نکته : هرگز همه مواد را با هم نکوبید، ابتدا جداگانه و در مرحله آخر مخطوط کنید.