۱۰:۰۵ ۱۳۹۲/۷/۳
اینم شام دو سه شب پیش ما :
بادمجون ها رو راه راه پوست کندم ....(امان از این قرتی بازی) و قسمت بالاش هم جدا نکردم تا فرم بادمجون از هم نپاشه از طول روی بادمجون یه شکاف ایجاد کردم در حدی که بادمجون دو قسمت نشه و فقط شکمش باز شه
بعد بادمجونهام رو با حرارت کم سرخ کردم ...
بعد بادمجونام رو روی حوله کاغذی گذاشتم تا روغن اضافه اش بره و بعد برای صرفه جویی در مصرف روغن و کاهش هزینه ها زندگی ....تو همون تابه پیاز داغ درست کردم و بهش زردچوبه زدم و گوشت چرخ کرده ام رو هم توش تفت دادم ..بهش دو قاشق غذاخوری رب زدم و نمک و فلفل و البته من بهش آویشنم زدم
کمی زعفرون دم کردم هم توش ریختم . گذاشتم آبش کشیده بشه
بعد توی ظرف پیرکسم بادمجونام رو چیدم و شکمشون رو با گوشت پر کردم ..
کمی رب و زعفرون دم کرده و نمک و فلفل رو تو یه لیوان آب حل کردم و روی بادمجونام و توی ظرف مثل سس ریختم ..در ظرف پیرکسم رو با فویل ضخیم پوشوندم و یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت کم پختم
میشه با پلو یا نون اینو خورد