۱۰:۲۶ ۱۳۹۲/۷/۳
سوخاری بادمجان
مواد لازم:
بادمجان قلمی 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ژامبون مرغ 3 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:بادمجانها را بعد از پوست گرفتن به صورت طولی برش زده و نمک بزنید.آنها را کنار بگذارید تا تلخیشان گرفته شود.ژامبونهای مرغ را برش زده و روی بادمجانها قرار دهید و کمی نمک و فلفل بپاشید و آن را رول کنید.رول ها را با خلال دندان محکم نموده و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.