خانه
438K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۲/۷/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    دستور نجما جونم:


    بادمجان بقچه اي

    مواد لازم براي 6 نفر:

    - بادمجان قلمي بزرگ؛ 7 عدد
    - گوشت چرخ*كرده؛ 250 گرم
    - پياز؛ يك عدد متوسط
    - جعفري خردشده؛ 2 قاشق سوپ*خوري
    - رب گوجه*فرنگي؛ يك قاشق سوپ*خوري
    - تخم*مرغ؛ يك عدد
    - شير؛ يك ليوان
    - مغز نان باگت يا آرد سوخاري؛ يك ليوان
    - نمك و فلفل و دارچين؛ به ميزان لازم
    - روغن مايع مخصوص سرخ كردن؛ به مقدار كافي



    روش تهيه:

    1 - ابتدا بادمجان*ها را بشوييد و پوست بگيريد؛ سپس آنها را از وسط نصف كنيد. حالا كاسه بزرگي حاوي مقداري آب سرد و كمي نمك آماده كنيد و بادمجان*ها را در محلول آب*نمك به مدت 15 تا 20 دقيقه خيس كنيد؛ با اين كار تلخي بادمجان گرفته مي*شود. پس از اين مدت، بادمجان*ها را داخل سبدي بريزيد و كمي صبر كنيد تا آب اضافي آنها خارج شود.

    2 - در تابه**اي مقداري روغن مايع بريزيد و روي حرارت اجاق*گاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس بادمجان*هاي نصف شده را در روغن سرخ كنيد. حالا بادمجان*هاي سرخ شده را به ظرف ديگري منتقل كنيد و كنار بگذاريد.

    نكته: براي آنكه روغن اضافي بادمجان*هاي سرخ شده گرفته شود، چند برگ دستمال كاغذي حوله**اي را روي سيني*اي پهن كنيد و بادمجان*ها را روي آن بچينيد تا روغن جذب دستمال*كاغذي شود.

    3 - پياز را پوست بكنيد و پس از شستن، رنده كنيد و همراه نمك و فلفل، زردچوبه و دارچين به گوشت چرخ*كرده بيفزاييد.
    حالا در تابه* ديگري مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و بعد مخلوط گوشت و پياز را در آن سرخ كنيد.

    نكته: به جاي آنكه پياز را به صورت رنده*شده به گوشت اضافه كنيد، مي**توانيد آن را خرد و پس از آنكه به صورت جداگانه به همراه كمي زردچوبه سرخ كرديد، به گوشت چرخ*كرده افزوده و همزمان با آن تفت دهيد. البته درنهايت مخلوط گوشت و پياز را با اضافه كردن مقدار كمي آب بپزيد.

    4 - بعد از آنكه مخلوط گوشت و پياز كمي پخته شد، رب را اضافه كنيد و در مرحله آخر پخت، جعفري را نيز بريزيد و كمي حرارت دهيد.

    نكته: بهتر است جعفري را در مراحل آخر پخت اضافه كنيد زيرا عطر آن در اثر حرارت زياد از بين مي*رود.

    5 - در كاسه ديگري تخم*مرغ را بشكنيد و هم بزنيد؛ سپس شير و آرد سوخاري را بيفزاييد و خوب با هم مخلوط كنيد. حالا مخلوط حاصل را به مايه گوشت اضافه كنيد و كاملا هم بزنيد.

    نكته: بعد از اضافه كردن مخلوط آرد، شير و تخم*مرغ به گوشت، شكل آن تغيير پيدا مي*كند و مايه*اي سفت حاصل مي*شود.

    6 - ظرف پيركس گودي آماده كنيد و بادمجان*ها را كنار يكديگر طوري در ظرف بچينيد كه يك سر بادمجان*ها روي كف و سپس ديواره ظرف قرار گرفته و سر ديگر آنها از دهانه ظرف آويزان بماند.

    7 - بعد از اينكه همه بادمجان*ها به همين صورت چيده شدند، مخلوط مايه گوشتي را داخل ظرف روي بادمجان*ها بريزيد، به طوري كه تقريبا فضاي داخل ظرف پر شود. حالا با پشت قاشق، روي سطح مخلوط ضربه بزنيد تا صاف و فشرده شود.

    8 - مرحله آخر، برگرداندن سر ديگر بادمجان*ها روي مايه گوشتي و سپس انتقال ظرف به داخل فر اجاق*گاز است. البته فر را يك*ربع پيش از اين روي دماي 160 درجه سانتي*گراد گرم كنيد. در ضمن مدت زمان لازم براي پخت اين خوراك 20 تا 30 دقيقه است
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان