۰۶:۳۴ ۱۳۹۲/۷/۱۶
اگه شکلات خورید میتونی از گاناش استفاده کنی ...شکلات قهوه ای ای که من تو دو عکس کیک شیر گذاشتم گاناشه
برای گاناش من یه بسته خامه صد گرمی صبحانه رو میذارم روی حرارت کم تا گرم شه اما نجوشه ..صد گرم هم شکلات تخته ای تلخ رو خورد میکنم (نترس اون قدر تلخ نیستا) بعد که خامه گرم شد شکلات خورد شده رو توش میریزم و سریع هم میزنم تا با گرمای خامه شکلات آب بشه .یه قاشق کوچولو کره (برا براق شدن )و یک قاشق سوپخوری عسل و کمی هم نسکافه ساییده شده توش میریزم و همونطور که گرمه میریزم روی کیک
بهتره کیکت رو روی پایه توری بذاری که شکلات اضافی از دورش بریزه ..من همیشه روی پایه توری ماکروفرم میذارم