۱۰:۲۶ ۱۳۹۲/۷/۸
كيك هويج و گردو
مواد لازم:
تخم مرغ 4عدد
شكر 300 گرم
روغن مايع 250 ميلي ليتر(من يك ليوان ريختم)
آرد 300 گرم
هويج رنده شده 3 ليوان(من 5/1 ليوان ريختم)
بكينگ پودر يك ونيم ق چايخوري
جوش شيرين 2/1 ق چايخوري
دارچين 2 ق غذاخوري
پودر گردو 50 گرم
پودر قند وپسته براي تزئين
طرز تهيه:
تخم مرغها رو كاملا با شكر مخلوط كرده
سپس به ترتيب روغن و آرد را نيز كم كم اضافه كنيد.حال بكينگ پودر ،جوش شيرين،دارچين وگردو را هم افزوده و مخلوط كنيد.در آخر هويج رنده شده را هم به بقيه مواد اضافه كنيد
ظرف نسوزي را كمي چرب كرده وقدري آرد پاشي كنيد.مايه كيك را به طور يكنواخت در آن ريخته و قالب را در طبقه فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم شده است قرار دهيد و اجازه دهيد تا كيك به مدت 1 ساعت بپزد.بعد از پخت صبر كنيد تا كيك سرد شود