۰۰:۵۳ ۱۳۹۲/۷/۹
کاسه یخی:
آب و میجوشونیم میذاریم کنار تا خنک شه
دوتا کاسه ی تودر تو انتخاب میکنیم
کاسه ی بزرگو توش تا 1 سانت آب میریزیم میذاریم یخ بزنه.
کامل که بست کاسه ی کوچیکترو میذاریم توشو بین اون فضای خالی میوه یا گل میذاریم.
دوباره آب میریزیم تا لبه ی کاسه و میذاریم یخ بزنه. یه شب تا صبح بمونه بهتره.
توکاسه ی کوچیکتر آب جوش میریزیم و سریع برمیداریم تا بقیه ی کاسه آب نشده. کاسه ی بزرگم میذاریم تو یه ظرفی که گنجایششو داره و آب جوش میریزم و سریع برمیگردونیم تو دستمونو میذاریم تو ظرفی که میخوایم ببریم سرسفره!
بهتره ظرف کمی ارتفاع داشته باشه که اگه آب شد سرازیر نشه.
اگه میخاین یه ردیف مثلا گل زرد و یه ردیف گل قرمز بذارین باید ردیف اول گلها رو بذارین و روش رو تا جایی پر کنین که گلها شناور نشن ..بعد بذارین ببنده و گلهای قرمز رو بذارین....اگه همه رو با هم بریزین گلها ردیف نمیمونن
آب جوشیده برا اینه که یخها تون شفاف باشه