طرز تهیه قلیه ماهی
ماهی 400 گرم
500 گرم گشنیز
شنبلیله 50 گرم
پیاز درشت 1 عدد
سیر 5 یا 6 حبه
تمبر هندی 50 گرم ( اگر ترش تر دوست دارین 100 گرم )
نمک
فلفل (تند باشه خوشمزه تر میشه )
زردچوبه
ماهی رو نمک و آبلیمو میزنیم و کنار میذاریم.
تمبر هندی رو با نصف پیمانه آب گرم مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم.
پیاز داغ رو آماده میکنیم.
من سبزی رو هم کمی تفت میدم و به پیاز اضافه میکنم و همچنان که تفت میدم سیر + زردچوبه و فلفل و نمک رو هم اضافه میکنم.
تمبر هندی که از صافی رد کردیم رو + 2 لیوان آب به موادمون اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا نم نم بجوشه و جا بیفته.
تو این فاصله ماهی ها رو کمی سرخ میکنیم.
کمی که غلیظ شد ( حدود نیم ساعت تا سرو غذا ) ماهی رو اضافه میکنیم .
نوش جونتوون