خانه
62.3K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
    سس سفید یا بشامل


    شیر 2 پیمانه
    2 قاشق آرد
    کره 3 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل


    کره رو آب کنید و آرد رو با حرارت کم تفت بدید کمی که رنگ آرد تغییر کرد حرارت رو خیلی کم کنید و آروم آروم شیررو اضافه کنید تا آرد گلوله نشه و دائم هم بزنید. حالا هم نمک و فلفل رو اضافه کنید. زمان بدید تا آروم سس غلظت پیدا کنه .
     
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان